Волинянин купив на решту у магазині лотерею і виграв пів мільйона
Волинь

Волинянин купив на решту у магазині лотерею і виграв пів мільйона

19 січня 2023, 10:02
0
4
Сподобалось?
4

Іван з селища, що знаходиться неподалік від Торчина, цього разу поїхав сюди у справах: треба було придбати ліки для дружини. Ніяких розваг або пригод він собі точно не загадував – не до того було.

Історію несподіваного фарту розповів ВолиньPost.
«Зазвичай, ми в Торчин їздимо за дозвіллям, – каже Іван, – бо яке дозвілля в нашому селі? А тут можна хоч до маркету зайти та випити кави з друзями».
Хлопець впорався із завданням від дружини і за звичкою вирішив зайти до магазину випити кави – як раз залишалося 50 гривень решти. Проте подумав – і вирішив купити лотерейний білет. Каже, вибір робив цілком свідомо.
«Розумієте, ми ж в «Сім23» часто буваємо, – розповідає Іван. – А там на касі можна придбати лотерейний білет. Я загалом людина не азартна, але за два дні до того суто для розваги купив один – і виграв. Наступного дня ще один купив – знов виграв. А тут подумав: має бути третя спроба».
Цього разу вибір чоловіка впав на лотерею «Живі гроші» від «М.С.Л.». Спроба виявилася вдалою – Іван зірвав приз у 500 000 гривень. Каже, спочатку навіть не повірив – перепитав у касира, чи все він правильно зрозумів. Чоловік на касі все підтвердив, але зізнається: сам був трохи шокований.
Що робити з виграшем, Іван ще не вирішив. Каже, треба порадитися з родиною, бо гроші неабиякі.
«Звичайно, що треба думати. Ми ж на них не розраховували, білет я купував суто для розваги – тож, вважай, з неба впали. Тому очевидно, що планів на них ніяких не було», – каже Іван.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися