Вкладники «Західінкомбанку» штурмували банк «Хрещатик»
Волинь

Вкладники «Західінкомбанку» штурмували банк «Хрещатик»

3 липня 2014, 12:46
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, нині за рішенням Нацбанку України відбувається ліквідація «Західінкомбанку». Фонд гарантування вкладів проводить виплати вкладникам фінансової установи. Платежі здійснюються через банк «Хрещатик».

Вчора у Луцьку вкладники «Західінкомбанку» ледь не вибили двері в обласну філію банку «Хрещатик» на вулиці Кафедральній, 11 аби забрати свої гроші. Перед входом зібрався натовп, виникла шарпанина. Люди попросили представників ЗМІ розібратися з махінаціями щодо черг, однак працівники банку виштовхали журналістів з приміщення, повідомляє Інформаційне агентство «Волинські Новини».
Ще на світанку 2 червня люди почали займати черги згідно зі списками. Тут і розпочалися «розборки» за чергу.

«Це все через «Західінкомбанк». Спочатку вони нам повідомили, що сформують поіменний порядок отримання грошей й зателефонують коли приходити, однак цього не зробили. Вчора був складений список, однак сьогодні зранку невідомі його порвали й якісь лисі міцні чоловіки заблокували вхід у банк «Хрещатик». А працівники цієї установи нічого не роблять задля встановлення порядку, ми просимо, аби вийшов керівник, щоб поговорити про черги й порядок, але нас ігнорують. До того ж, вони мали працювати з 9 години, а відкрилися в 10, що збільшило напругу серед людей», - прокоментувала ситуацію вкладниця «Західінкомбанку»  Юлія.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися