У Луцьку люди з інвалідністю зможуть безкоштовно скористатися автомобілем мобільної бригади
Волинь

У Луцьку люди з інвалідністю зможуть безкоштовно скористатися автомобілем мобільної бригади

2 червня 2023, 16:25
0
1
Сподобалось?
1

У Луцькій громаді ефективно реалізовують проєкт міської ради та Фонду народонаселення ООН для роботи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, які працюють в попередженні домашнього насильства. Фонд надав в користування управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді автомобіль Ford, який переобладнаний для перевезення людей на візочках та допомагає спеціалістам заїжджати в оселі до людей з особливими потребами, переміщати їх безкоштовно в потрібні місця: чи то медичні заклади, чи центри надання правової та муніципальної допомоги.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан зазначила, що з реалізацією цього проєкту збулась мрія багатьох людей, які пересуваються на інвалідних візочках.


«Це – запит людей, які мають різні нозології та мають групи інвалідності, це прохання громадських організацій. І нам вдалося втілити це прохання в життя. В межах проєкту ми маємо можливість також проводити різні заходи та активності. Коли проводимо різні розважальні заходи, особливо дитячі свята, ми завжди чекаємо дітей, а деякі з них не можуть до нас прийти. Тому ми робитимемо дуже великий акцент на тому, щоб діти змогли приїхати до нас, побачити та відчути атмосферу свята, адже ми це робимо для того, аби дитинство у них було трішечки щасливішим», – наголосила вона.

Спецавтомобіль одночасно може перевозити двох людей на візочках. Щоб його замовити, звертайтесь за телефонами: 050-14-52-891 та 096-29-50-515.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися