Автомобіль – субсидії не завада?
З перших уст

Автомобіль – субсидії не завада?

8 липня 2023, 13:59
0
1
Сподобалось?
1

Кабмін спростив механізм призначення житлової субсидії. Окрім можливості подавати спрощений варіант заяви без декларації про доходи, частині населення не враховуватимуть певні доходи та майно.

Таке рішення ухвалив уряд. Зокрема при призначенні субсидії не враховуватиметься наявність автомобілів у: прийомних сімей; багатодітних сімей; сімей, у яких на початок місяця, з якого призначається субсидія, проживають троє та більше дітей; сімей, до складу яких входить особа з інвалідністю.

Не враховуватимуть доходи членів домогосподарства, які перебувають за кордоном понад 60 днів, а також не враховуватимуть їх при визначенні соціальних нормативів.

Також змінами передбачено нарахування субсидій та пільг жителям регіонів у зоні активних бойових дій чи під окупацією, де не працюють органи соціального захисту. Їм нараховуватимуть допомогу на оплату житлово-комунальних послуг згідно з даними, які є в реєстрах отримувачів Єдиної інформаційної системи соціальної сфери. Виплати зараховуватимуть на банківську картку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися