5 найкращих хэтчбеків з високим кліренсом
Волинь

5 найкращих хэтчбеків з високим кліренсом

27 лютого, 14:39
1
0
Сподобалось?
0

Хетчбек – це ідеальний тип кузова для міських доріг. При тому, що в ньому просторий салон і великий багажний відсік, такий автомобіль відрізняється компактністю та маневреністю. За рахунок короткої задньої частини водію легше перестроюватися та входити в повороти на великій швидкості. Якщо обирати хетчбек з високим кліренсон, то за прохідністю він нічим не поступається більш дорогим кросоверам. Для такого авто не будуть страшними навіть дуже глибокі вибоїни на дорогах. Для тих, кого цікавить оренда авто Луцьк, пропонуємо ознайомитися з рейтингом хетчбеків з високим кліренсом, які на нашу думку є найкращими у своєму класі.

Ford Fusion

Вперше ця модель була представлена у Женеві в 2002 році. Це недорогий, але якісний автомобіль, що славиться своєю підвищеною безпекою. Він має просторий салон та досить високий кліренс – 185 мм. Автомобіль сконструйовано на платформі Ford Fiesta, тому в ньому вміло поєднуються якості компактного хетчбеку та «паркетного» позашляховика.

Компактні розміри авто роблять його досить стійким на дорозі. Навіть в базовій версії модель відрізняється гарним комплектуванням, в яке входять легкоплавкі 15-тидюймові диски, електропідсилювач керма та подушки безпеки.

Зовні автомобіль виглядає досить презентабельно, його мужній вигляд підкреслюють великі колеса з розширеними накладними арками. Всередині він оздоблений практичним міцним пластиком. Водійське крісло має високу посадку, а переднє сидіння за необхідністю може перетворюватися на письмовий столик. В салоні є багато відсіків для зберігання дрібниць та транспортування багажу. Об’єм багажника – 337 л, а при розкладеному задньому сидінні – 1175 л.

Opel Mokka

Цей міський міні-кросовер був вперше представлений також у Женеві в 2012 році. Його компактний силует та плавні вигини одразу звертають на себе увагу, але не лише зовнішній вигляд є перевагою цього авто. Воно досить маневрене і за рахунок компактних розмірів та низького коефіцієнту аеродинамічного спротиву дуже стійке на дорогах з будь-яким покриттям. Ще одною технічною перевагою моделі є збільшений дорожній просвіт, що доходить до 200 мм. Такий кліренс дозволяє автомобілю легко їздити не лише в межах міста, а й по сільській місцевості.

Opel Mokka може бути на бензиновому та на електричному двигуні. В електричній версії використовується акумулятор на 50 кВт*год, що складається з 216 блоків. Є система підігріву та охолодження батареї. Бензинові моделі випускаються у 2 варіантах комплектації: більш дешева – Elegance, більш дорога – GS Line. В більш дорогому варіанті є круіз-контроль, система попередження про зіткнення, система утримання в смузі руху, система розпізнання втомленості водія тощо. Також комплектації відрізняються оздобленням салону та розміром коліс, а от кліренс в усіх варіантах авто досить високий, що дозволяє йому без проблем їздити по поганим дорогам та бездоріжжю.

Volkswagen CrossPolo

Це компактний міський автомобіль, що створено на базі 5-тидверного хетчбеку Polo. Модель була презентована у 2005 році на авто шоу в Німеччині. В порівняні зі стандартною версією авто в цій моделі суттєво збільшений кліренс. Він досягає 176 мм. Завдяки цьому авто з переднім приводом без проблем долає будь-які перепони на своєму шляху.

Автомобіль має компактні розміри, але завдяки великим 17-дюймовим колесам та реслінгам на даху він візуально виглядає набагато більше. Це лише ілюзія, оскільки в порівнянні зі стандартним Polo розміри моделі практично не змінилися. Машина має комфортний салон з великою кількістю відділень для мілкої поклажі. Мінусом моделі є невеликий багажний відсік об’ємом лише 270 л.

Chevrolet Aveo

Хетчбек цієї марки дебютував в Парижі у 2010 році. На сьогоднішній день на ринку є можливість зустріти 5-ти та 3-хдверні модифікації хетчбеків Chevrolet Aveo, які збираються в Китаї, Кореї, Польщі та в Україні. Модель купують не лише для власного вжитку, особливою популярністю користується оренда авто Вінниця. І це не дивно, оскільки модель компактна, проста в керуванні, комфортна та безпечна. В порівнянні з седаном Chevrolet Aveo хетчбек має збільшений дорожній просвіт до 150 мм та більш яскравий та агресивний дизайн. Перерахуємо й інші переваги цієї моделі:

  • гарно розпланований внутрішній простір при візуально компактних розмірах;
  • 1,6 літровий двигун на 115 к.с. має гарне співвідношення з вагою машини;
  • є версії з механічною та автоматичною коробкою передач.

Існує 2 варіанти комплектації: базова модель – LT, максимальна версія – LTZ. В обох версіях кліренс достатньо високий, аби без проблем їзди по нашим недосконалим дорогам.

Toyota Corolla

Завершує наш рейтинг хетчбеків з високим кліренсом справжній світовий бестселер. Toyota Corolla не залежно від типу кузова є машиною, яка найбільше продається у всьому світі. Це досягнення офіційно зареєстровано в Книзі рекордів. Щороку продається більш як 1 млн. автомобілів цієї марки. Одною з причин купівлі саме хетчбеків Toyota Corolla є їх високий кліренс. Окрім цього вони відрізняються ефектним дизайном та гарними технічними характеристиками.

При першій зустрічі з цим авто вас можуть вразити сміливі та динамічні риси екстер’єру. Цей ефект посилять спортивні 18-тидюймові легко сплавні диски та стильні повністю світлодіодні фари. Двигун може бути об’ємом 1,8 або 2,0 л. Перший варіант для плавної та тихої їзди, другий – для енергійного та динамічного керування. Автомобіль обладнано новітніми системами безпеки, є камера заднього виду, монітор сліпих зон та адаптивне автоматичне дальнє світло.

Аби було простіше обирати хетчбек з високим кліренсом, перш ніж його купувати рекомендуємо взяти його на прокат і самостійно перевірити всі переваги та недоліки керування кожним з наведених прикладів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Kian
    Kian

    https://theinscribermag.com/discover-the-top-rated-general-contractors-in-los-angeles-for-residential-and-commercial-projects/ General Contractor Los Angeles This design is incredible! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

    21 квітня, 06:16
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися