Школяр з Луцька отримав майже 100 нагород у конкурсах і підкорює всеукраїнське талант-шоу
Волинь

Школяр з Луцька отримав майже 100 нагород у конкурсах і підкорює всеукраїнське талант-шоу

7 квітня, 12:45
0
0
Сподобалось?
0

Микола Варцаб’юк із Луцька отримав майже сотню нагород у всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Окрім шкільних занять, школяр співає, танцює, а нещодавно став учасником шоу талантів «Країна неймовірних людей» на телеканалі ТЕТ. Після його виступу весь зал кричав «Браво!»

Про це Суспільному розповіла його мама Юлія Варцаб’юк. З її слів, запам’ятовувати на слух вірші хлопчик почав із раннього дитинства.

«Йому було рік і 10 місяців. Він підійшов до мене і почав вірші з абетки на кожну літеру розповідати», — сказала лучанка.

У 4-річному віці хлопчик став наймолодшим відвідувачем театральної студії, розповів його керівник Вадим Хаїнський. З його слів, Миколка дуже швидко вчиться та у своєму юному віці має великий сценічний досвід.

«Ми багато працювали і над дикцією, і над вимовлянням різних звуків, і над подачею художньою, і над подачею акторською, бо він був такий трішки повільний, виважений, спокійний. Зараз він більш такий експресивний, активний, осмислений. Певно, немає і тижня, щоб він десь не виступав, не брав участь у якомусь заході», — сказав Вадим Хаїнський.

Зараз у Миколи Варцаб’юка є десятки нагород за перемоги у всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях. У 2021 році за свої досягнення він став переможцем премії «Люди року» у номінації «Юна гордість».

Зі слів керівниці театральної студії «Бешкетники» Алли Скрипічук, хлопчик швидко вчить текст та багато імпровізує на сцені.

 «Миколка такий у нас бешкетник в прямому сенсі слова... Мені дуже подобається з ним працювати. Багато його акторських ідей ми залишаємо у виставі, тому що він це придумав, це його знахідка і це дуже цінно»,— зазначила жінка.

Окрім занять у театрі, Микола співає в церковному хорі, грає на сопілці, а також танцює в ансамблі народного танцю «Волиняночка».

Мама школяра Юрія розповіла, що під час повномасштабної війни син постійно долучається до благодійних зборів на підтримку Збройних сил України.

Сам юний актор зазначив: те, що буде актором, вирішив уже давно.

«Актору потрібно вміти грати на будь-якому музичному інструменті. Наприклад, «Лісова пісня» – я граю на сопілці – Лукаш. Також акторові потрібно вміти танцювати, я також відвідую народні танці. Я вже давно визначився, я буду актором!» — додав лучанин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися