На Волині чоловік майже дев'ять років не платив аліментів на п'ятьох дітей
Волинь

На Волині чоловік майже дев'ять років не платив аліментів на п'ятьох дітей

23 квітня, 09:45
0
0
Сподобалось?
0

На Волині судили чоловіка, який заборгував понад 400 тисяч гривень аліментів на п'ятьох дітей: гроші він не платив з 2015 року. Шацький районний суд призначив чоловіку покарання у виді громадських робіт.

З матеріалів справи відомо, що з 19 листопада 2015 року, Анатолій С. зобов'язаний сплачувати аліменти на утримання п'ятьох дітей у розмірі по 300 гривень щомісяця на кожну дитину до досягнення повноліття, - пишуть Волинські новини.

Водночас Анатолій С. був попередженим державним виконавцем про кримінальну відповідальність за злісне ухилення від сплати аліментів. До теперішнього часу чоловік працював на сезонних роботах та отримував доходи, однак відомості про суму заробітку та джерела доходів від державного виконавця приховав.

Таким чином з 19 листопада 2015 року по 13 лютого 2024 року він ухилився від сплати аліментів, і в нього виникла заборгованість в розмірі 415 тисяч 887 гривень.

Обвинувальний акт щодо вчинення кримінального проступку суд розглядав без проведення розгляду в засіданні та за відсутності учасників судового провадження.

Зрештою Анатолія С. визнали винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 164 КК України, та призначили покарання у виді ста годин громадських робіт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися