Пік настане навесні: Буданов розкрив нові плани росії
Україна

Пік настане навесні: Буданов розкрив нові плани росії

21 лютого, 12:22
0
0
Сподобалось?
0

росія планує фальшиві операції проти українських політиків, які можна використовувати для розколу суспільства шляхом звинувачення влади, заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, передає The Wall Street Journal

За словами Буданова, поряд з військовими діями Росія прагне посіяти розбрат в українському суспільстві та у Збройних силах. Він сказав, що Москва нещодавно активувала план, який поєднує в собі дезінформацію і спроби вбивства відомих українців, щоб зокрема, послабити рішучість солдатів. Як додав розвідник, пік настане навесні і буде супроводжуватися потужними військовими атаками, спрямованими на те, щоб скористатися будь-якою ворожнечею.

При цьому Буданов не став коментувати конкретний випадок, пов'язаний з українськими політиками, але одним із прикладів навів недавню заяву екс-президента РФ Дмитра Медведєва про те, що президент Франції Еммануель Макрон скасував поїздку до Києва нібито через підготовлюваний замах. Офіційні особи Франції заперечують таку причину скасування візиту, заявляючи, що Макрон відвідає Україну до середини наступного місяця.

Фейкові акаунти Сирського

Нагадаємо, у Центрі протидії дезінформації (ЦПД) при РНБО заявили, що російські спецслужби створили мережу фейкових акаунтів головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського з метою його дискредитації:

"Ворог поширює фейки про ситуацію на фронті і про главкома з метою інформаційно-психологічного впливу на військовослужбовців".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися