Віталій Кварцяний: «Не знаю, коли відійду від цього матчу»
Волинь

Віталій Кварцяний: «Не знаю, коли відійду від цього матчу»

5 жовтня 2014, 03:48
1
0
Сподобалось?
0

Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний після втрати перемоги над «Ворсклою» не особливо стримував емоцію, коментуючи гру.

- Як розповісти про матч команди, з якою працюєш, даєш вказівки, розповідаєш, показуєш? Я їм казав: «Це все у вас вийде, якщо ви проявите характер. Не зробите цього, будете глухонімі, не будете підказувати один одному, нічого не буде. Всі грають мовчки. Приндета - глухонімий, Жуніч - глухонімий, Шабанов - також. Сімінін - капітан, він відіграв нормально, але я мушу грати з тими, кого мені Бог якось так сотворив... Після цієї гри треба півкоманди розігнати, - зазначив Кварцяний.

- Що я їм зроблю? Не дасиш зарплату, то в суд, прокуратуру подадуть.

Як стільки сил витратити і не виграти такий матч?! Я не знаю, коли я відійду від цього матчу. Дуже на душі важко. Можна програти, але як без характеру грати і не втримати перемогу? - бідкається тренер.

Наставник «Ворскли» теж і екс-капітан луцької «Волині» Василь Сачко більш стримано сприйняв перебіг подій у матчі.

- У вас прекрасний стадіон, прекрасна команда, прекрасне місто, в якому я, до речі, живу. І гра сьогодні вийшла схожою на трилер. Я прекрасно знав, куди ми їхали, я знаю, як Віталій Володимирович вміє налаштовувати гравців. «Волинь» мені дуже подобається, я стежу за нею. Тут чудовий підбір гравців. Останні матчі показують як прогресує «Волинь».

Важко по пенальті щось говорити - вони росли, наче гриби. Я нічого не кажу про суддівство - ми згодом подивимося чи щось там було. Але я радий, що мої хлопці двічі зрівнювали рахунок. Радий, що знаходили в собі сили на це. Через такі матчі команда гартується, росте. Стосовно рахунку, то все таки він закономірний. «Волинь» сильно виглядала, як топ-команда, - резюмував Сачко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • махно
    махно

    Психопат, скоро в дырку поедет. Противно было смотреть его интервью.

    6 жовтня 2014, 06:56
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися