Засновник «Фейсбуку» Марк Цукерберг пообіцяв захищати мусульман
Світ

Засновник «Фейсбуку» Марк Цукерберг пообіцяв захищати мусульман

10 грудня 2015, 11:48
0
0
Сподобалось?
0

«Поки ми тримаємося разом і бачимо один в одному щось хороше, ми все ще маємо шанс побудувати кращий світ для кожного з нас», — написав Цукерберг на власній сторінці у створеній ним же самим найпопулярнішій на планеті соцмережі «Фейсбук». Мільярдер зазначив, що мусульмани зазнають утисків по всьому світу після серії терактів у Парижі. Нагадаємо, жертвами атаки ісламістів у французькій столиці стали 130 людей, близько 350 — були поранені.

Дослівно пост Марка: «Я хочу висловити підтримку мусульманам у нашій спільноті й у всьому світі. Уявляю, який страх відчувають люди цього віросповідання після терактів у Парижі, що їх переслідуватимуть за дії інших.

Я єврей за національністю, і мої батьки вчили мене, що необхідно протистояти нападкам на будь-які спільноти людей. Навіть якщо ця атака сьогодні спрямована не на тебе, одного разу утиски свободи торкнуться кожного.

Як глава Facebook, я хочу запевнити всіх мусульман, зареєстрованих у нашій соціальній мережі, що їм тут завжди раді та що ми будемо спільно боротися за ваші права і постараємося створити сприятливу й доброзичливу атмосферу в нашій соцмережі.

Народження дитини дало нам так багато надій, але ненависть декотрих може відкрити дорогу цинізму. Ми не повинні втрачати надію. Поки ми разом, поки ми бачимо гарне один в одному, ми все ще можемо побудувати кращий світ для кожного з нас». 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися