У Польщі фермери вбили робітника з України, а потім підпалили
Світ

У Польщі фермери вбили робітника з України, а потім підпалили

16 травня, 09:33
0
-1
Сподобалось?
-1

У ніч із 11 на 12 травня сталася пожежа на великій фермі в селі Рокічині Поморського воєводства (Польща).

Невдовзі на місце прибули вогнеборці та ліквідували вогонь. Тоді в руїнах було зроблено моторошне відкриття – на місці інциденту знайшли тіло чоловіка. Ним виявився українець.

Про це пишуть польські ЗМІ.

Слідчі працювали на місці інциденту 16 годин, підозрюючи, що тут стався злочин. Їхні висновки свідчать, що 48-річного чоловіка по-звірячому вбили, а підозрювані навмисно підпалили будівлю, щоб замести сліди.

Поліція затримала трьох людей – двох чоловіків, 37 і 34 років, а також 35-річну жінку. Зібрані докази та проведені заходи дозволили пред'явити чоловікам обвинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю громадянина України. Жінку звинувачують у ненаданні допомоги особі, життю чи здоров’ю якої загрожувала небезпека, а також у приховуванні слідів злочину.

Один із підозрюваних зізнався у скоєному, а інший – ні. Для обох прокуратура подала до районного суду подання про тимчасовий арешт на три місяці. Наступну справу, щодо підозрюваної жінки суд мав розглядати сьогодні.

Підозрювані – поляки. Вони були знайомі з жертвою.

"Я не можу надати інформацію про обставини та спосіб вчинення передбачуваного злочину через його тяжкість, щоб не шокувати громадську думку та з поваги до загиблого", – сказав польський прокурор.

Більш детальну інформацію надає сайт ibytow.pl, з якого видно, що арештовані – власники ферми, подружня пара та їхній працівник. Загиблий – ще один співробітник, українець.

" За неофіційною інформацією, тіло розчленували, найімовірніше, після застосування сокири. Як стало відомо, сім'я польських фермерів була заможною. Вони мали господарство в кілька сотень гектарів, розводили велику рогату худобу та продавали м'ясопродукти.

"Їхній будинок нагадує невеликий палац. У них двоє дітей, серед них хлопчик півроку. Донька шкільного віку", – йдеться в повідомленні.

Українець працював на цій фермі щонайменше кілька місяців. Слідчі поки з'ясовують, чи отримував він гроші чи лише харчування та проживання. Відомо, що він не мав трудового договору.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися