Учитель зарізав учня, син палив маму в печі…
Житомирщина

Учитель зарізав учня, син палив маму в печі…

25 травня, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

Три моторошні злочини за останній місяць трапилися на Житомирщині.

Перед Великодніми святами у селі Поліське у власному будинку виявили мертвими чоловіка, його дружину та їхню 7-річну доньку. Попередньо, батько-військовий вистрілив у свою дитину, потім у дружину, а тоді наклав на себе руки. Що штовхнуло чоловіка на такі страшні вбивства, з’ясовує слідство. 

Зарубав лежачу неньку сокирою

Жахливу картину побачили поліцейські, які приїхали на виклик у село Андрушівка. Як повідомила речниця Головного управління Нацполіції у Житомирській області Вікторія Дубовик, у будинку лежало пошматоване сокирою тіло 83-річної жінки. Інші частини тіла криміналісти знайшли в печі – син намагався їх спалити. Ймовірно, 50-річний чоловік так хотів приховати злочин.

Неладне запідозрила сусідка, коли побачила, що чоловік зачинився в будинку та почав забивати дошками вікна, а на подвір’ї відчувався запах диму. Жінка ж знала, що в хаті є його лежача старенька мати, тому й подумала, що син її б’є, як бувало уже не раз. Викликали поліцію. Та найстрашніше все ж сталося. У 50-річного нероби, який жив за рахунок материної пенсії, піднялася рука на немічну неньку. Тепер до кінця слідства він перебуватиме під вартою.

Убивство через кохання?

Не можуть прийти до тями люди у Новоборівській громаді. Тут двоє двоюрідних братів, 17-річний Ярослав і 18-річний Віталій, приїхали на розбірки до свого колишнього вчителя у село Луковець. В результаті педагог взявся за ножа. За його словами – для захисту. Ярослав загинув на місці, Віталія доправили до лікарні.

Директор ліцею Вадим Новицький добре знає усіх трьох. Адже і 23-річний вчитель фізкультури Сергій Васильович – колишній учень цієї ж школи. Викладає тут уже два роки і без жодних зауважень.

– З боку батьків чи учнів жодних сигналів, скажімо, навіть найменших про те, що він якийсь неадекватний чи нетактовно веде себе з учнями. Нічого не було абсолютно, – розповів директор журналістам.

Більше того, мати пораненого Віталія Любов каже, що хлопці навіть дружили з вчителем. Сам педагог розповів слідчим, що юнаки зателефонували йому з погрозами через ученицю їхнього ліцею. Закидали залицяння до неї. Але дівчина це спростовує.

– Жодних натяків на якісь там стосунки в тому, в чому звинувачували його хлопці, не було, це з її слів, – каже речниця Нац­поліції Житомирщини Вікторія Дубовик.

Слідство ще з’ясовуватиме всі деталі злочину. Зараз вчитель перебуває  під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення. Пораненого хлопця перевели з реанімації до хірургії, його двоюрідного брата вже поховали.

Марта ДИМИДІВСЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися