Актуально

Волинський мільйон

26 листопада 2016, 12:18
0
0
Сподобалось?
0

У вітальному слові у День сільського господарства директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко відзначив, що уже третій рік поспіль волиняни збирають понад мільйон тонн зернових! Лідерами у цій галузі є Горохівський, Володимир-Волинський та Луцький райони.
Понад сім тонн з гектара вже є нормою для таких підприємств, як «П’ятидні» та «Агросвіт» Володимир-Волинського району, «Волинь-Нова», «Макс-Ком» та імені І. Франка Горохівського, «Рать» і «Городище» Луцького району. А окремі площі видали по 10 тонн збіжжя з гектара.
У господарстві «Романів», яким керує відомий аграрій Віталій Заремба, надзвичайні успіхи – тут зібрали врожай по 14 тонн кукурудзи з гектара! А інше потужне господарство «Рать», очолюване талановитим господарником Віктором Шумським, особливо відзначилося надоями молока – понад дев’ять тонн від корови!
Багато представників агропромислового комплексу цього дня за свою велику працю отримали почесні грамоти, дипломи й інші відзнаки. І, як завжди, українське свято не обійшлося без гарної пісні та запального танцю, які зігріли душу трударям.
Ольга ОКСАМИТ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися