Військовим нарешті дадуть бронежилети і підвищать виплати — рядовим до 5-6 тисяч гривень
Актуально

Військовим нарешті дадуть бронежилети і підвищать виплати — рядовим до 5-6 тисяч гривень

9 червня 2014, 05:42
0
0
Сподобалось?
0

Війна на Сході триває уже більше двох місяців. Увесь цей час українські силовики відчувають неймовірний дефіцит захисного спорядження. Якби не прості громадяни-активісти, які щодня збирають пожертви і передають на передову бронежилети, кількість жертв серед військових була б значною більшою. Але ситуація і досі лишається не вирішеною. Бронежилети в Україні стали справжнім дефіцитом. Централізовано ж поставляти їх у війська почнуть з 15 червня військові. Також військові, які беруть участь в АТО на Донбасі, отримають виплату 100-відсоткових «бойових надбавок».

Про це в ефірі «Подробиць тижня" заявив в.о. начальника головного управління по роботі з особовим складом Збройних сил Олександр Розмазнін.

«Найближчим часом в зону проведення спецоперації будуть поставлені бронежилети підвищеного ступеня захисту», - сказав він.

За його словами, з цієї ж дати почнеться виплата надбавок і преміальних тим, хто знаходиться в зоні бойових дій, а зарплата рядових буде підвищена - до 5-6 тисяч гривень, пише «Українська правда».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися