Волинські самооборонівці виготовляють бронежилети не гірші за натівські
Волинь

Волинські самооборонівці виготовляють бронежилети не гірші за натівські

14 липня 2014, 21:02
0
0
Сподобалось?
0

Активісти Самооборони Майдану Волині налагодили виробництво бронежилетів для солдатів, які воюють на Сході України. Автором ідеї став Володимир Жуков. Нині за ексклюзивною технологією виготовлено уже понад 20 таких виробів.

Активіст Самооборони Волині Дмитро Сандалов розповів, яким чином заміняють кевларове покриття, яке захищає бійця від осколків, що відбиваються від бронепластини. У своїй майстерні він обмотує плиту десятьма шарами скловолокна. За його словами цього достатньо, аби куля, яка влучить у бронь, не розлетілася по сторонах і не поранила бійця, натомість її рештки втрапляють у це покриття.

У першу чергу такі бронежилети будуть надаватися самооборонівцям, що служать у добровольчому батальйоні «АЙДАР», який нині перебуває на передовій. Ця амуніція буде надаватися хлопцям безкоштовно. Щоправда, коли відбувається ротація, той, хто йде на передову, отримує бронежилет від того, хто звідти повертається.

Самі ж бронежилети вдається зробити завдяки пожертвам волинян та допомозі меценатів й небайдужих бізнесменів.

Собівартість одиниці такого бронежилета - 3 тисячі гривень. Його також можуть купувати й інші бійці або їх родичі, члени громади, адже наразі існує дефіцит подібних засобів захисту тіла в Україні.

Якщо ви готові допомогти бійцям на сході можна здійснити переказ коштів на картку ПриватБанк 5363 5423 0262 7485 (Чуріков Сергій Борисович), або зробити безготівковий перерахунок на р/р 22008055506351, МФО303440, Код39109290 (ПриватБанк), призначення платежу - благодійна допомога на здійснення статутної діяльності.

Нині у планах Володимира Жукова налагодження виробництва куленепробивних касок за натівським стандартом.

http://www.youtube.com/watch?v=WxSScOhC6P4

https://www.youtube.com/watch?v=PvwxCBqTMl8

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися