Ярема звільнив високопосадовця дніпропетровської прокуратури за «п’яне» ДТП
Кримінал

Ярема звільнив високопосадовця дніпропетровської прокуратури за «п’яне» ДТП

3 грудня 2014, 09:02
0
0
Сподобалось?
0

1 грудня, близько 19.00, співробітниками ВДАІ Дніпропетровська на перехресті вулиць Ленінградська та Столярова зупинили автомобіль «Audi Q7», за кермом якого у стані алкогольного сп'яніння знаходився начальник слідчого відділу слідчого управління прокуратури області Вадим Білий. Реєстраційних документів на автомобіль та посвідчення водія чоловік при собі не мав.

На місце також оперативно прибули активісти «Автомайдану Дніпро» та ГО «Гідність і Воля».

Як написав у «Фейсбук» активіст дніпропетровського «Автомайдану» Тарас Здреник, перед тим як сісти за кермо Вадим Білий добряче посидів у ресторані «Міміно», що знаходиться за адресою вул. Набережна Леніна 7-а.

«Мабуть саме там він вирішив залити «напоями поміцніше» спогади про те, як рівно три роки тому, в День працівника прокуратури збив трьох жінок», - зазначив Здреник.

У вівторок за дорученням Генерального прокурора Віталія Яреми наказом прокурора Дніпропетровської області за вчинення ганебного вчинку Вадима Білого звільнено із займаної посади та з органів прокуратури.

Заступнику прокурора Дніпропетровської області за відсутність належної профілактичної роботи в підпорядкованому управлінні оголошено догану.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися