На Одещині хлопець спалив живцем двох друзів після застілля, щоб забрати їхнє авто
Кримінал

На Одещині хлопець спалив живцем двох друзів після застілля, щоб забрати їхнє авто

20 березня 2015, 12:50
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці Одещини затримали 22-річного жителя Білгород-Дністровського, в якого під час особистого огляду при собі виявився паспорт одесита, який за дивних обставин згорів у власній квартирі разом зі своїм товаришем. Правоохоронці доставили підозрілого чоловіка до відділення міліції. Встановлено, що раніше він вже був судимий та перебуває у розшуку за крадіжки та використання у злочинних цілях чужих документів.

У день пожежі парубок був в гостях у загиблого. Там, разом з господарем та його знайомим вони випивали. Згодом двоє чоловіків заснули, а зловмисник, скориставшись цим, привласнив паспорт хазяїна та його банківську картку. Потім зловмисник зайшов на кухню та відкрив вентилі на газовій плиті. Переконавшись, що газ надходить до приміщення, він підпалив білизну, що сушилась над конфоркою. У квартирі розпочалась пожежа. Чоловіки, які на той час спали, загинули.

За вказаними фактами було розпочато кримінальні провадження одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), ч. 3 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та ч. 1 статті 115 (умисне вбивство).

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Зараз судом йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися