Адвокат зберігав у холодильнику язик, серце і матку коханої: нелюду винесли вирок
Україна

Адвокат зберігав у холодильнику язик, серце і матку коханої: нелюду винесли вирок

13 квітня, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

Суд на 15 років ув’язнив експрокурора та адвоката, учасника популярного телешоу «Одруження наосліп» Петра Бігуна. Він вбив свою кохану та скинув у водойму валізу з її розчленованим тілом.

Валізу з частинами тіла знайшли у річці

Ця історія вразила своєю жорстокістю влітку 2022 року. У червні на насосній станції поблизу села Нові Безрадичі на Київщині рибалка побачив, що на воді плаває валіза. Він витягнув її на берег і відчув неприємний запах. Підійшов працівник станції, і разом вони викликали поліцію. Коли правоохоронці відкрили валізу, всередині був розчленований труп жінки.

Опис розмістили у пресі, й одна із киянок припустила, що це її знайома Ольга Давиденко.

В убивстві звинуватили її колишнього співмешканця – адвоката Петра Бігуна. При обшуку в квартирі, де він проживав, у морозильній камері знайшли в пакеті людські органи: язик, печінку, нирки, матку і серце. Підозрюваний запевняв, що не знає, що це за органи. Мовляв, їх могли залишити попередні жильці. Але експертиза встановила, що вони належали жінці, яку виловили у річці. Крім того, у чоловіка була банківська картка покійної, якою він розплачувався. За даними слідства, Бігун задушив Ольгу. А щоб приховати сліди злочину, розчленував тіло і розкидав його в різних куточках під Києвом. Крім того, в будинку, де раніше проживала пара, а саме у душовій кабіні, виявлено фрагменти хрящової тканини потерпілої та її кров.

На суді Бігун заперечував, що причетний до злочину. Розповів, що з покійною вони познайомилися на початку 2022 року в соцмережі. Жінка повідомила, що не має де жити, і він запропонував мешкати у заміському будинку. Потім обвинувачений нібито зустрів іншу дівчину, і зі співмешканкою вони вирішили розійтися. Жінка кудись ходила в ліс, він припускає, що на зустріч до свого колишнього чоловіка. Бігун розповідав, що покійна хотіла виїхати за кордон. При останній зустрічі він нібито запропонував викликати їй таксі, проте вона відмовилась і пішла з будинку. Більше він її не бачив та не телефонував – не має такої звички дзвонити своїм колишнім. Її ж карткою користувався тому, що на неї приходили його гроші. Бігун ніяк не пояснив зберігання внутрішніх органів убитої у новій орендованій квартирі, куди він переїхав після  «розставання» із жінкою. 

Вернулася в Україну заради сина

Син убитої розповів, що мати проживала у Польщі, але з початком повномасштабної війни повернулася в Україну. Зробила це заради нього. Деякий час вони жили разом, але потім все ж таки вирішили роз’їхатися – у кожного своє життя. А в сере­дині березня Ольга повідомила сина, що зустріла чоловіка, який їй дуже сподобався, і вона вирішила з ним жити. Казала, що вони друзі і разом займаються йогою. Востаннє син спілкувався з матір’ю 29 травня 2022-го. Своїм знайомим Ольга про стосунки з чоловіком нічого не розповідала. Лише казала, що щаслива.

Що відомо про вбивцю

Відомо, що Петро Бігун був учасником ток-шоу «Одруження наосліп». У 2019-2020 роках балотувався до Київської міської ради і парламенту. Раніше він працював на посаді слідчого в особливо важливих справах прокуратури міста Києва. Цю посаду він втратив, тому що був викритий на службовому підробленні. За версією правоохоронців, він складав неправдиві клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів. Однак суд вирішив звільнити його від відбування покарання у в’язниці – Бігуну дали лише іспитовий термін. Що ж, після жорстокого вбивства він сидітиме у тюрмі реально.

Марта ДИМИДІВСЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися