Рівненські копи патрулюватимуть трасу «Київ-Чоп»
Кримінал

Рівненські копи патрулюватимуть трасу «Київ-Чоп»

6 червня 2016, 15:28
0
0
Сподобалось?
0

56 патрульних поліцейських із Рівного, Житомира цілодобово забезпечуватимуть правопорядок на автотрасі «Київ-Чоп». Сім екіпажів патрулюватимуть на ділянці від Житомирської до Львівської област. Усього ж на трасі «Київ-Чоп» несуть службу 20 екіпажів патрульної поліції. Відкривати ділянку міжнародної артерії «Схід-Захід» на Рівненщину приїхала глава Нацполіції Хатія Деканоідзе.

 - Ми відкрили останню ділянку міжнародної артерії «Схід-Захід», за безпеку людей на якій відповідатимуть патрульні поліцейські, які працюють за новими принципами, що зменшує, передусім, корупційну складову, - наголосила керівник Нацполіції.

 Хатія Деканоідзе також зазначила, що до кінця року патрульна поліція з’явиться на всіх автошляхах національного та міжнародного значення. Єдине питання, яке необхідно врегулювати, зокрема і на законодавчому рівні, це додатковий набір патрульних поліцейських:

- Дуже важливо, щоб найближчим часом почала працювати поліцейська комісія, яка добиратиме людей для патрульної поліції по всій країні – людей, які реально запровадили нові принципи у правоохоронних органах — додала Хатія Деканоідзе.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися