На Рівненщині падчерка ледве не зарізала вітчима
Кримінал

На Рівненщині падчерка ледве не зарізала вітчима

5 вересня 2016, 12:17
0
0
Сподобалось?
0

Удар ножем у спину від падчерки отримав 59-річний вітчим. Третього вересня пізно ввечері чоловіка госпіталізували врайлікарню із пораненням грудної клітки. Його кривдниця наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як з’ясували правоохоронці, 32-річна жителька селища Клевань, будучи напідпитку завітала до матері, з якою понад 15 років проживає її співмешканець. Після того, як 32-річна дочка попросила у неньки закурити, вітчим почав вимагати покинути будинок. Розлючена жінка у відповідь на це схопила зі столу кухонного ножа та вдарила ним у спину чоловіка.

Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом, із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки госпіталізували потерпілого до Рівненської центральної районної лікарні. - За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Вадим Нагорний. —Жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Зараз вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися