Голова СБУ за часів Януковича морем з Криму переправляє терористам зброю
Кримінал

Голова СБУ за часів Януковича морем з Криму переправляє терористам зброю

27 травня 2014, 10:09
0
0
Сподобалось?
0

У ході спецоперації в Бердянському районі Запорізької області співробітники СБУ затримали вантаж стрілецької зброї та вибухівки, яка призначалась для озброєння терористів. 73 ящики з озброєнням доставили морським шляхом з окупованого росіянами Севастополя.

Під час обшуку схованки, облаштованої терористами, оперативники вилучили 88 автоматів АК 74, 5 кулеметів РПК-74, 3 кулемети ПКМ, 24 гранатомети РПГ-22, 918 гранат РГД, 20880 набоїв, повідомляє прес-центр СБУ.

У ході операції, під час якої зловмисники чинили опір, затримано трьох громадян України, серед яких брат самопроголошеного голови Маріуполя, тричі судимий Денис Кузьменко.

Встановлено, що вказану зброю сепаратисти мали намір застосувати під час запланованих терористичних акцій, у тому числі, захопленні морського порту і адміністративних будівель в Бердянську і Миколаєві у день виборів Президента України.   

За наявними даними, одним з організаторів незаконного постачання зброї є колишній очільник СБУ Олександр Якименко, якого Генеральною прокуратурою України оголошено у розшук за масові вбивства у Києві у лютому цього року.

У зв'язку з цим СБУ звертається до міжнародних партнерів з проханням підключитися до пошуку і видачі Якименка правоохоронним органам України за пособництво терористичним організаціям.

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=HW8MFYt-dx0&feature=youtu.be

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися