Вломився в дім з сокирою, бив жінок і погрожував гранатою: на Рівненщині затримали неадекватного чоловіка
Рівненщина

Вломився в дім з сокирою, бив жінок і погрожував гранатою: на Рівненщині затримали неадекватного чоловіка

5 лютого, 12:44
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині  до помешкання 40-річної жительки села Бондарі постукали перелякані та закривавлені сусідки 79 та 58-ми років.

За їхніми словами, невідомий у білому одязі розбив вікно та озброєний пробрався в будинок. Вимагаючи гроші, наносив їм сокирою тілесні ушкодження та стріляв. Не отримавши коштів, втік. Тож жінки вибігли з дому по допомогу.

Поліція оголосила спецоперацію для затримання чоловіка, підняли особовий склад Дубенського та колишнього Здолбунівського районів, а всі автошляхи були перекриті поліцейськими екіпажами.

Особу в білому маскувальному костюмі посеред засніженого поля неподалік сусіднього села близько сьомої ранку виявив керівний склад оперативного підрозділу. Нападник зрозумів, що його знайшли, та почав втікати.

Коли поліцейські наблизились до нього, той повернувся до правоохоронців та висмикнув чеку із гранати, погрожуючи усіх підірвати. Але поліції вдалося переконати під час перемовин зловмисника, і той сам привів боєприпас у безпечний стан та поклав його на землю.

У 42-річного жителя села Молодаво вилучили пристрій для відстрілу гумових куль типу револьвер, патрони, гільзи, бойову гранату «РГД-5» із запалом, сокиру та інші речові докази.

За місцем проживання раніше судимого чоловіка під час невідкладного обшуку виявили та вилучили 200 грамів вибухової речовини, биту з металевим наконечником, корпус міни, 3 пістолети, понад 1500 патронів різного калібру, ракетницю.

Зловмиснику повідомили про підозру, а суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Обидві потерпілі жінки перебувають у лікарні у важкому стані, але зараз їхньому життю загрози немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися