На Житомирщині чоловік вбив жінку і її коханця, заставши пару «на гарячому»
Кримінал

На Житомирщині чоловік вбив жінку і її коханця, заставши пару «на гарячому»

29 вересня 2014, 12:06
0
0
Сподобалось?
0

В Овручі Житомирської області у під'їзді одного з багатоповерхових будинків люди виявили тіло жінки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Загиблою від ножового поранення виявилася 34-річна мешканка цієї ж багатоповерхівки. Інші мешканці упізнали її і вказали, в якій квартирі та проживала. З'ясувалося, що на сходовому майданчику першого поверху також перебував чоловік з важкими ножовими пораненнями. Як було встановлено, 44-річний житель райцентру. Його терміново госпіталізували медики, але врятувати йому життя їм так і не вдалося.

- Зі слів мешканців багатоповерхівки працівники міліції дізналися про загиблу жінку, що вона проживала у квартирі зі своїм чоловіком. Між тим, серед присутніх у під'їзді останнього не було, - розповідає начальник Овруцького райвідділу міліції Володимир Башинський.

54-річний чоловік загиблої був у квартирі. На його руках і одязі виявили плями крові, знайшлося і знаряддя вбивства - кухонний ніж. Сам пенсіонер у скоєнні страшного злочину зізнався. За його словами, у цей день дружини вдома не було. Не з'явилася вона і до пізнього вечора. Тільки близько опівночі чоловік почув у під'їзді голоси. Жіночий, як йому здалося, належав його дружині. Саме тому чоловік вийшов з квартири і пішов на звуки, що доносилися зі сходинкового майданчику кількома поверхами нижче. Побачене глибоко вразило чоловіка, який спішно повернувся у свою квартиру, схопив на кухні ніж і кинувся назад. На свою біду, дружина і новоявлений залицяльник утекти не встигли.

За чинним законодавством, подібне злодіяння карається позбавленням волі від десяти до п'ятнадцяти років або довічним ув'язненням.

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися