На роботу в Рівненську обласну дитячу лікарню прийматимуть за конкурсом
Здоров’я

На роботу в Рівненську обласну дитячу лікарню прийматимуть за конкурсом

20 травня 2016, 20:32
0
0
Сподобалось?
0

На роботу шляхом відкритого конкурсу відтепер прийматимуть у Рівненській обласній дитячій лікарні. Відповідне рішення прийняли адміністрація закладу та Наглядова рада, до складу якої входять громадські активісти, представники ЗМІ та волонтери.

Нове положення про прийом на роботу заступників головного лікаря, керівників підрозділів та медиків вже затвердив головний лікар обласної дитячої лікарні Віталій Бойко.

- У закладімають працювати лише найкращі і найбільш мотивовані до нових знань фахівці своєї справи. Тому такий підхід до прийняття на роботу працівників думаю позитивно вплине на досягнення цієї мети.Адже за наявності вакантної посади та після прийняття рішення про конкурс, в ЗМІ буде розповсюджено інформацію про його проведення не пізніше ніж за місяць. Після надання кандидатами усіх необхідних документів, конкурсна комісія у складі представників адміністрації лікарні та Наглядової ради проведе з ними співбесіду та здійснить відбір шляхом відкритого голосування. Діяльність цієї комісії буде публічною та відкритою. Тому усі, хто виявив бажання, можуть бути присутніми на засіданні, - зазначив Віталій Бойко. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися