Хрумкий салат із огірка, солодкого перцю та моркви, а заправка із соєвого соусу, часнику, оливкової олії та лимонного соку зробить смак страви пікантним.
Інгредієнти
- огірок свіжий 1 шт.
- перець солодкий 1 шт.
- морква 1 шт.
- часник 1 зубчик
- соєвий соус 1,5 ст. л.
- цукор 0,5 ч. л.
- лимонний сік 1 ч. л.
- олія оливкова 2 ст. л.
- перець чорний мелений
- сіль
- насіння кунжуту 2 ч. л.
Насіння кунжуту обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.
Овочі вимийте. Моркву очистіть, а у перцю видаліть насіння. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Огірок та перець наріжте тонкою соломкою. З'єднайте всі овочі.
Для заправки в мисці змішайте соєвий соус, цукор, чорний мелений перець, лимонний сік, оливкову олію, часник, видавлений через прес, і сіль. Перемішайте. З'єднайте з овочами, знову перемішайте.
Викладіть у салатник і посипте обсмаженим кунжутом.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!