«Волинь» у матчі-відповіді 1/8 Кубка України розгромила ФК «Миколаїв»
Спорт

«Волинь» у матчі-відповіді 1/8 Кубка України розгромила ФК «Миколаїв»

28 жовтня 2015, 20:15
0
0
Сподобалось?
0

Цей матч слід було розглядати як генеральну репетицію перед черговим туром чемпіонату, де «Волині» нарешті вже потрібно відновлювати своє реноме. Лучанам репетиція вдалася на славу, а гостей підвело надмірне бажання здобути достойний результат.

«Волинь» - «Миколаїв» - 5:0

Голи: 1:0 Кобахідзе (28), 2:0 - Кравченко (34), 3:0 - Козьбан (46), 4:0 – Кобахідзе (82), Діденко (90+1).

«Волинь»: 1. Шуст, 90. Богданов, 15. Жуніч, 24. Горопевшек (8. Політило, 18), 90. Богданов, 16. Шіш, 4. Кравченко, 13. Шабанов, 11. Шарпар – к (7. Герасимюк, 75), 10. Матей, 19. Кобахідзе, 89. Козьбан (29. Діденко, 59).

«Миколаїв»: 51. Чумак – к, 2. Хохлов, 7. Берко, 13. Батюшин (70. Сікорський, 46), 18. Момот (10. Саркісян, 62), 21. Цапій, 23. Ковальов (17. Кошелюк, 73), 24. Любчак, 29. Дяченко, 32. Буличев, 77. Чучман.

Вилучення: Чучман (67), Любчак (79).

Як і годиться, у генеральній репетиції Віталій Кварцяний, по максимуму використав основний склад. На лаві запасних лишився капітан лучан Політило. Можливо, це було покарання за провалені матчі у чемпіонаті, а можливо просто дали відпочити. Але засидітися Політилу не довелося. Адже, попри перевагу «Волині», моменти почали виникати саме біля воріт Шуста. Двічі гості практично виходили на побачення з Шустом. Одного разу Богдан врятував, а іншого ледь не посприяв голу – Кравченко підстрахував голкіпера і виніс м’яч з лінії воріт. Поява на полі Політила замість Горопевшека стабілізувала гру лучан. Підопічні Кварцяного потроху почали притискати гостей, тож гол Кобахідзе виглядав дуже логічним. Небезпечні атаки на ворота Чумака сипалися як з рогу достатку. Флорентін Матей протягом однієї хвилини двічі обстріляв каркас – спершу поцілив у стійку, потім у поперечку. Зрештою оборона «Миколаєва» знову луснула. Кравченко вдало зіграв на добиванні. І після цього «Волинь» тиск не припиняла, вже перед походом у роздягальні Матей знову поцілив у штангу.

Другий тайм виявився ще складнішим для гостей. Одразу після поновлення гри Козьбан потроїв перевагу «Волині». Нерви у гостей почали здавати, бо їм не вдалося забити бодай гол престижу. За розмови з арбітром Чучман отримав другий «гірчичник» і залишив свою команду у меншості. А на 79-й хвилині гості взагалі лишилися вдев’ятьох – за грубе порушення друге попередження отримав Любчак. Хоча ігрового часу лишалося не так і багато, його лучанам вистачило щоб реалізувати солідну чисельну перевагу у два голи. Вони на рахунку Кобахідзе і Діденка. Мали гарний шанс «розмочити» рахунок і гості. Але Шуст вийшов переможцем в очній дуелі з Берком, і залишив свої ворота «сухими».

Нагадаємо, перший матч у Миколаєві теж завершився «сухою», але скромною перемогою лучан з рахунком 2:0.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися