«Волинь» продовжує «кувати» рекордні поразки
Спорт

«Волинь» продовжує «кувати» рекордні поразки

11 травня 2014, 19:49
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь»-«Севастополь» - 1:2

Голи: 0:1 - Кузнецов (51) , 1:1 - Матей (84), Ковпак (87).

«Волинь»: 78. Літовченко, 3. Сімінін - к, 91. Парцванія, 14. Масло, 23. Шершун (4. Приндета, 66), 7. Гошкодеря, 10. Бікфалві (18. Рогач, 73), 11. Мемешев, 20. Задерецький, 79. Бабатунде (15. Матей, 46), 89. Козьбан.

«Севастополь»: 1. Чуваєв, 26. Гевлич (2. Федорів, 16), 6. Цуррі, 33. Новак, 55. Воронін, 87. Фертовс (5. Причиненко, 85), 10. Жабокрицький, 34. Танчик, 20. Караваєв, 9. Ковпак, 79. Кузнецов (35. Павлов, 90).

З огляду на ситуацію в країні, особливо у східних регіонах, Федерація футболу України вирішила провести два заключні тури національної першості з футболу без глядачів. А щоб поставити всіх у рівні умови і уникнути можливих провокацій, порожніми вирішили залишити трибуни і у центральній та західній Україні.

Отож свій останній домашній матч у нинішньому сезоні проти "Севастополя" "Волинь" проводила без глядачів. Якщо навесні луцькі футболісти навіть за підтримки рідних трибун не демонстрували належного бажання битися за результат, очікувати чогось надзвичайного на порожньому стадіоні взагалі не варто було.

Матч із "Севастополем" став продовженням безвольної серії поєдинків луцької "Волині". На перших хвилинах лучани на правах господарів за інерцією спробували взяти в облогу ворота суперника. Але до реальних нагод справа ніяк не доходила. Гості ж посміливішали десь з середину тайму і вже наприкінці 45-хвилинки могли вийти вперед. Ковпак розібрався з обороною лучан та навіть з голкіпером (на останньому рубежі у "Волині" цього разу був аж третій воротар Сергій Літовченко), тільки ось влучити у порожні ворота з достатньо гострого кута не зміг.

Нарешті на початку другого тайму свій перший момент створили й лучани. Це підступно пробивав по воротах Бікфалві. Голкіпер "Севастополя" Чуваєв вперше вступив у гру по справжньому і відвів загрозу. Тим часом почав давати збої експериментальний захист лучан. Якщо капітан Сергій Сімінін на місці лівого захисника дивився аж ніяк не гірше, ніж на своїй звичній позиції, то Богдан Шершун все частіше програв боротьбу Ковпаку та Кузнєцову у центрі. Останній вивів свою команду вперед, успішно використавши передачу від Караваєва. Після кількох помилок Шершун опинився на лаві запасних. Замість нього вийшов Приндета, і проблем у центрі захисту поменшало. Більше того Віталій ледь не став автором голу, вдало підключившись на розіграш стандарту. Але його удар головою відбив Чуваєв. А ось після сольного проходу і удару Матея страж воріт севастопольців був безсилий - 1:1. Грати до фінального свистка лишалося зовсім, і лучани були близькі до того, аби перервати свою жахливу серію невдач і поразок. Проте рівним рахунок лишався всього три хвилини. Футбольна Фортуна віддячила севастопольцям за значно більшу волю до перемоги. Гошкодеря під час подачі кутового не втримав Ковпака, і форвард "Севастополя" головою переправив "круглого" у сітку.

Це була уже сьома поспіль поразка "Волині". Шанси обірвати цю серію у заключному турі першості мізерні. Лучани на виїзді мають зіграти з чемпіоном - донецьким "Шахтарем". Оскільки, за рішенням ФФУ, Донецьк увійшов до переліку міст, де заборонено проводити футбольні матчі, команди зустрінуться на нейтральному полі за межами Донбасу.

http://www.youtube.com/watch?v=GAjWxsqrbn8

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися