Коста-Ріка долає Італію, і Бразилія прощається з Англією
Спорт

Коста-Ріка долає Італію, і Бразилія прощається з Англією

21 червня 2014, 09:44
0
0
Сподобалось?
0

Головним відкриттям Чемпіонату світу-2014, принаймні на груповому етапі, можна сміливо назвати збірну Коста-Ріки. Якщо перемогу над Уругваєм у першому турі ще можна було списати на стартове везіння, то тепер команда з Центральної Америки показала, що успіхи її не випадкові.

Італія Коста-Ріка - 0:1

Італія: 1. Буффон, 4. Дарміан, 15. Барцальї, 3. Кьєлліні, 16. де Россі, 5. Мотта (10. Кассано, 46), 6. Кандрева (22. Інсіньє, 56), 7. Абате, 8. Маркізіо (11. Черчі, 70), 21. Пірло, 9. Балотеллі.

Коста-Ріка: 1. Навас, 3. Гонсалес, 4. Уманья, 6. Дуарте, 15. Діас, 16. Гамбоа, 5. Борхес, 7. Боланьос, 17. Техеда (22. Куберо, 68), 9. Кемпбелл (21. Уренья, 74), 10. Руіс (14. Бренес, 81).

Костариканці побили італійців їхньою ж зброєю - організованою грою у захисті. Європейці на правах фаворита зі стартових хвилин взялися вишукувати слабину у задній лінії суперника. Але, за великим рахунком, за увесь матч не створили й пари-трійки небезпечних моментів. Костариканці ж багато не атакували, але якщо вже йшли вперед, то не даремно. Гол наприкінці першого тайму став можливим завдяки підключенню захисника Гонсалеса, його подача на Руїса стала гольовою. Відверто кажучи, арбітр матчу ще пожалів Італію. Адже було кілька епізодів, коли він міг би призначати 11-метровий у ворота Луїджі Буффона.

Але і мінімальної перемоги збірній Коста-Ріки вистачило для того, аби першою з групи «D» пройти у наступний раунд з першого місця. У заключному турі за другу путівку між собою поборються скривджені костариканцями Італія та Уругвай. Залишають чемпіонат англійці. На останок вони можуть хіба що задобрити своїх фанатів перемогою над Коста-Рікою, якщо їм це буде під силу.

https://www.youtube.com/watch?v=pkX4l5GbcyA

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися