Еквадор вистояв під атаками Гондураса і переміг
Спорт

Еквадор вистояв під атаками Гондураса і переміг

21 червня 2014, 13:03
0
0
Сподобалось?
0

Збірна Еквадору сподобалася прихильникам футболу у матчу зі Швейцарією. Від цієї симпатичної команди очікували продовження цікавого футболу, проте його показав Гондурас. Еквадору пощастило, що у його складі є супер-форвард Валенсія.

Гондурас - Еквадор - 1:2

Голи: 1:0 - Костлі (31), 1:1 - Валенсія Е. (34), 1:2 - Валенсія Е. (64).

Гондурас: Валладарес, Бекелес, Бернардес, Фігероа, Ізагірре (Гарсія Х.К, 46), Гаррідо Л. (Мартінес М, 71), Гарсія Б. (Чавес М, 83), Кларос, Еспіноса, Костлі, Бенгтсон.

Еквадор: Домінгес А., Ерасо, Гуагуа, Паредес Х., Мінда (Груесо, 83), Айові В, Нобоа, Монтеро (Ачільєр, 91), Валенсія А., Кайседо Ф, (Мендес, 82), Валенсія Е.

Еквадор відсвяткував першу перемогу на чемпіонаті. Її він отримав швидше авансом. Адже все, для того, щоб здобути три очки зробив саме Гондурас. Футболісти з Центральної Америки заслужено вийшли вперед і продовжували гостро атакувати, аби розвинути успіх. Але у них не було такого гравця, як Еннер Валенсія у складі Еквадору. Він став рятівником своєї команди. Щоправда, за рахунку 1:1, зрівняв, звичайно все той же Валенсія, відзначився і голкіпер Еквадора Домінгес. Якби на чотири його сейви, сенсу у другому м'ячі Валенсії уже просто не було б.

https://www.youtube.com/watch?v=hBZw9Vnf2CA

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися