Бразилія виграла путівку у чвертьфінал у «лотерею»
Спорт

Бразилія виграла путівку у чвертьфінал у «лотерею»

29 червня 2014, 07:40
0
0
Сподобалось?
0

Наставник бразильців Луїс Фелліпе Сколарі ще до матчу запевняв усіх, що для його команди було б куди краще зіграти на цій стадії з Нідерладами. Європейці хоча і показали стовідсотковий результат, проте, на думку бразильського тренера, чилійці були сильнішими за рівнем гри.

Бразилія - Чилі - 1:1 (3:2 по пенальті)

Голи: 1:0 - Давід Луіс (20), 1:1 - Санчес (32).

Бразилія: 12. Жуліо Сезар, 4. Давід Луіс, 6. Марсело, 2. Дані Алвес, 3. Тьяго Сілва, 17. Луіс Густаво, 11. Оскар (Вілліан, 107), 5. Фернандіньо (Рамірес, 72), 7. Халк, 9. Фред (Жо, 64), 10. Неймар.

Чилі: 1. Браво, 2. Мена, 4. Ісла, 18. Хара, 5. Сільва, 8. Відаль (Пінілья, 86), 17. Медель (Рохас, 110), 20. Арангіс, 21. Діас, 7. Санчес, 11. Варгас (Гутьєррас, 56).

Вже у першому матчі стадії плей-оф командами дійшли до футбольної лотереї, що визначити сильнішого. Бразильці вкотре розчарували своєю грою, а ось за чилійцями уболівальники сумуватимуть. Адже їхня відлагоджена гра у всіх ланках милувала око. Ось і у цьому матчі саме чилійці володіли ініціативою, у їхніх ногах більше тримався м'яч, вони більше били, більше рухалися. У першому таймі команди обмінялися голами. Бразильці забили з «другого поверху». Гра головою - єдиний компонент, в якому впевненіше себе почували господарі Мундіалю. Цей козир вони й використали. Чилійців ж шукали свого шансу у швидких комбінаціях та пресингу навіть на чужій половині поля. Гол у відповідь почався з обрізки бразильського захисника неподалік штрафного майданчика.

У другому таймі моментів не бракувало. Бразильці навіть забили з гри. Удар у Халка не вийшов корявий, але настільки ж і незручний для голкіпера. Проте взяття воріт відмінив Ховард Вебб. Арбітру чомусь здалося, що бразилець підробляв м'яч рукою.

Така помилка могла коштувати бразильцям путівки у наступний раунд, якщо б на останніх секундах матчу Пінілья пробив на кілька сантиметрів нижче, а так його м'яч на себе прийняла поперечина воріт, і нічийний результат зберігся до фінального свистка. Проте свисток сповістив не кінець поєдинку, а те, що попереду команди чекає додатковий час. Півгодини естра-тайму переможця не визначили. Далі футбольна лотерея у вигляді післяматчевих 11-метрових. Гравці обох команд нервували і багато не забивали. Зрештою щасливий квиток дістався бразильцям, які прямують у чвертьфінал.

https://www.youtube.com/watch?v=Tg8JqFjTLPU

https://www.youtube.com/watch?v=uw7LNSMoHEg

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися