Вирішальне падіння Роббена
Спорт

Нідерланди — Мексика: це міг би бути і фінал

30 червня 2014, 13:02
0
0
Сподобалось?
0

Волею жеребу ще на стадії 1/8 фіналу зійшлися у дуелі Нідерланди і Мексика. Обидві ці команди за рівнем гри і потенціалом одні з найкращих на турнірі. Внаслідок драматичної розв'язки Мундіаль залишили мексиканці, пропустивши два голи за останні шість хвилин матчу.

Нідерланди - Мексика - 2:1

Голи: 0:1 - Дос Сантос (48), 1:1 - Снейдер (88), 2:1 - Хунтелар (90+4 - пенальті).

Нідерланди: 1. Сіллессен, 2. Влар, 3. де Врей, 5. Блінд, 6. Н. де Йонг (4. Мартінс Інді, 9), 9. ван Персі (19. Хунтелар, 76), 10. Снейдер, 11. Роббен, 12. Верхаг (21. Депай, 56), 15. Кейт, 20. Вейналдум.

Мексика: 13. Очоа, 2. Родрігес, 3. Сальсідо, 4. Маркес, 6. Еррера, 7. Лаюн, 10. Дос Сантос (20. Акіно, 61), 15. Морено (5. Рейєс, 46), 18. Гуардадо, 19. Перальта (14. Ернандес, 75), 22. Агілар.

Хоча перший тайм матчу не був яскравим, але сила команд відчувалася. Якась напруга витала у повітрі. Мексиканці обрали гру на контратаках і слід, сказати, вдало діяли. Тоді як у помаранчевих за 45 хвилин був один 100-відсотковий моменту, представники Центральної Америки регулярно давали роботу голкіперу європейців. Також слід відзначити, що обидві команди заслужили по 11-метрвому, але арбітр спочатку помилився на користь Нідерландів, а потім не побачив і порушення з боку захисника Мексики у карному майданчику. Отож усі були квиті, і другий тайм почався з чистого листка. І почався він зовсім не весело для підопічних Луї ван Гаала. Джовані Дос Сантос ударом з-за меж штрафного майданчика вивів свою команду вперед. Нідерланди тільки тепер від мирного перепасовування перед володіннями Очоа перейшли до того, за що люблять «летючих голландців» - на ворота суперника обрушився шквал атак. Розв'язка у матчі була захоплююча, але жахлива для мексиканців. За дві хвилини до закінчення осново часу метушня у поблизу воріт Очоа закінчилася прицільним ударом Снайдера. Голкіпер мексиканців втратив «рамку» і навіть не намагався реагувати. Тепер голландців уже було не зупинити. Уже на четвертій компенсованій хвилині арбітр таки наважився поставити 11-метровий. Мексиканці завали у штрафному майданчику Роббена. Це був вирок для симпатичної мексиканської збірної, а виконав його без шансів для Очоа. А часу відігратися уже не лишилося.

https://www.youtube.com/watch?v=aMIJ5lp9n0Q

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися