Кобзон приїхав з концертом в окупований Донецьк і співав на сцені з головним сепаратистом
Україна

Кобзон приїхав з концертом в окупований Донецьк і співав на сцені з головним сепаратистом

28 жовтня 2014, 11:14
0
0
Сподобалось?
0

Російський співак Йосип Кобзон, якому СБУ заборонила в'їзд в Україну, виступив у Донецьку, в залі Оперного театру. Зал був забитий вщент, для тих, хто не помістився, була організована трансляція перед театром. Кобзон виконав як свої хіти різних років, так і нові пісні, зробивши наголос на речі, присвячені Донбасу та антивоєнній тематиці.

В кінці виступу Кобзон запросив на сцену лідера бойовиків «ДНР» Олександра Захарченка і заспівав з ним пісню «Я люблю тебе, життя!». Сьогодні Кобзон збирається виступити і в Луганську, повідомляє ТСН.

Українська співачка Настя Приходько обурена рішенням співака Йосипа Кобзона давати концерти на окупованій території. Про це вона написала на сторінці у соцмережі. Приходько наголосила, що коли свого часу Андрій Макаревич їздив співати для українців на Схід України, Кобзон його засудив «Він звичайно ж не згадає, як проклинав, втоптував в бруд Андрія Макаревича за те, що він поїхав на Донбас з концертами. Для низько інтелектуальної російської фауни це абсолютно різні речі. Адже Макаревич  для карателів співав, не важливо, що для жінок і дітей охопленого війною Донбасу - для карателів і хунти, крапка. А це ж для ДНР, «Новоросії». Сам Губарєв буде аплодувати ...», - розмірковує Настя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися