У Щасті терористи «Градами» накрили два багатоквартирні будинки
Україна

У Щасті терористи «Градами» накрили два багатоквартирні будинки

2 грудня 2014, 10:56
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні після півночі терористи з боку села Весела Гора обстріляли місто Щастя з мінометів та систем залпового вогню «Град». Кілька снарядів та мін потрапили прямо в житлові будинки на вулицях Дружби, Республіканській та Гагаріна.
- Зруйнований 2-поверховий багатоквартирний будинок, - повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. - Будівля фактично склалася, чи є постраждалі під уламками, поки не відомо, зараз на місці працюють рятувальники. Ще в одному будинку - 4-поверховому - знесло дах і вибиті вікна. Пошкоджена також будівля районної електромережі, перебита 6-кіловольтна лінія електропередач, яка подає струм на свердловину. Енергозабезпечення Щастя здійснюється в аварійному режимі, якщо протягом 5-6 годин не вдасться усунути пошкодження, вода в системі замерзне. Зараз у Щасті 12 градусів морозу.

Також бойовики так званого «Всевеликого війська донського» вночі обстріляли з важкої артилерії ссело Трьохізбенка Новоайдарського району. В результаті обстрілу зруйновано житловий будинок по вулиці Разіна. Подружжя пенсіонерів (66-річний чоловік та 63-річна жінка), що мешкало в ньому, від отриманих травм загинуло, інформує прес-служба Луганської ОДА.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися