Військову операцію з деблокування донецького аеропорту очолив начальник Генштабу ЗСУ
Україна

Військову операцію з деблокування донецького аеропорту очолив начальник Генштабу ЗСУ

18 січня 2015, 05:14
0
13
Сподобалось?
13

Вчора Збройні Сили України розпочали операцію з деблокування аеропорту Донецька. В результаті вдалося прорубати новий транспортний коридор до летовища через позиції бойовиків. Також українські підрозділи вперше за 5 місяців зайшли у Донецьк. Перестрілки та артилерійська канонада лунали і вночі.

Для прямого керівництва операцією у район аеропорту прибув начальник Генштабу Збройних Сил України Віктор Муженко. Його присутність, як командувача військами, була потрібна для якомога оперативнішого прийняття рішень відповідно до змін в обстановці. Про приїзд у найгарячішу точку Донбасу Віктора Муженка повідомив нардеп від Радикальної партії Ляшка Ігор Мосійчук.

Донецькі форуми та соцмережі потрохи підраховують втрати ворога. Так різні джерела говорять про загибель понад двадцяти бійців підрозділу МВС Чечні, близько 30 кадирівців отримали поранення, після чого їхній загін дезертирував з поля бою. Повідомляють також про втрати серед військовослужбовців кількох частин ЗС РФ. Є також інформація про загибель бойовика «Мотороли», однак ця інформація ще потребує підтвердження. Ставить її під сумнів і журналіст Андрій Цаплієнко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися