Протоієрей Тарас Варварук (крайній зліва) з бійцями
Україна

Священик-волонтер

29 травня 2015, 15:48
0
0
Сподобалось?
0
Війна на сході України для настоятеля Свято-Михайлівського храму селища Млинів, кандидата Богословських наук Тараса Варварука стала спонукою не тільки до активної проповідної діяльності задля миру, одухотворення і згуртованості українського люду, але й до активного прояву волонтерської місії. Він сам неодноразово буває у зоні АТО.
Їздить на схід, у найгарячіші точки, разом з Любомиром Волошиним та Володимиром Байдою, теж волонтерами із селища Млинів та села Береги. Везуть тоннами продовольство та різну амуніцію, необхідну для солдатів, – усе, що вдається зібрати на рідних теренах під час благодійних акцій. Матеріальну поміч обов’язково підсилюють духовними настановами, адже отець Тарас і в молитвах, і під час сповідей, і просто у спілкуванні з бійцями старається укріпити їх незламність, віру та надію. Взамін солдати презентують батюшці фронтові атрибути, аби на рідних теренах нагадували про український бойовий дух.
Особливо трепетними, як зазначає священик, стають зустрічі із земляками з Рівненщини та безпосередньо з Млинова, котрі на сході України захищають її цілісність.
Сергій НОВАК,
Рівненська область
 
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися