Україна

Дніпропетровськ: затримання Корбана і обшуки

31 жовтня 2015, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

ГПУ та СБУ 31 жовтня провели широкомасштабну спецоперацію із затримання членів організованого злочинного угрупування. Про це Українській правді повідомили у прес-центрі ГПУ.

 «Відбулася широкомасштабна спецоперація, пов'язана із затримання членів організованого злочинного угрупування. До її проведення була довга, ретельна підготовка, із залученням оперативних служб — із прослуховуванням, відеоспостереженням, і т.і., якісна доказова база готується»,— зазначили в ГПУ.

При цьому у Генпрокуратурі підкреслили: «Будь-якої політичної підоснови тут немає». «Правоохоронці дочекалися закінчення місцевих виборів і в суботу проводять масштабні дії відносно цієї злочинної організації»,— уточнили в ГПУ.

 За даними Генпрокуратури, основна стаття, за якою проводиться перевірка і спецоперація — ст.255 КК України — діяльність організованої злочинної організації.  Також в ГПУ зазначили, що пізніше  поширять інформацію, чи мають особи, в яких проводяться обшуки, причетність до якоїсь партії.

У свою чергу речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила у Facebook: «СБУ та ГПУ проводять широкомасштабну спецоперацію у Дніпропетровську! Задіяно більше 500 співробітників Служби (безпеки)».

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися