На Волині хамка погрожувала поліції «кришею». ВІДЕО
Україна

На Волині хамка погрожувала поліції «кришею». ВІДЕО

19 вересня 2016, 22:24
2
1
Сподобалось?
1

Справжній блокбастер у Любомлі зафільмували під час зупинки поліцейськими порушниці правил дорожнього руху. Жінка, яка, за її словами, купила водійські права й тому не збирається їх возити із собою, погрожує поліції “кришею”.До того ж обіцяє “виписати прочуханки” матерям правоохоронців.

Не так давно група швидкого реагування Любомльського відділу поліції патрулювала територію із журналістами «КОРДОНу». Ми вже викладали відеосюжет про це та статтю раніше.

Якби там не було, а позитивні зміни в роботі поліції таки є. А от пересічним громадянам не завадило б навчитись відповідати за скоєне. Одним із прикладів є випадок в Любомлі.

Жінка, яка порушила правила дорожнього руху, відмовляється показати поліцейському посвідчення водія. Більше того, вона нецензурно звертається до поліцейських та стверджує, що не збирається возити із собою куплені документи.

«У МРЕО віддала 300 баксів за права, то ще їх возити буду?!» – кричить вона навіть не задумуючись про озвучення своїх дій, які можна кваліфікувати як корупцію.

До того ж правопорушниця називає ряд імен посадовців, які мали б “порішати” їй всі проблеми. На підмогу жінці прибув не менш агресивний чоловік. У результаті замість попередження чи одного адмінпротоколу – винесено три постанови про адмінправопорушення. Наголошуємо, що ситуація буде на контролі журналістів. У разі, коли на працівників поліції за належне виконання ними їхніх обов’язків відповідні «рішала» здійснюватимуть тиск – журналісти змушені будемо опублікувати наступну статтю про родинні зв’язки й кумівство окремих посадовців правоохоронних структур та героїв відео.

З етичних міркувань обличчя “героїв” ховаємо.

На відео присутня нецензурна лексика!!!

https://www.youtube.com/watch?v=y401GTNNSpE

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Микола
    Микола

    ХА - ХА - ХА!!!!!!!!!!!!

    20 вересня 2016, 19:40
    Відповісти
  • Віктор
    Віктор

    Таких рішал на 15 суток відразу і мєтлу в руки і нехай мете в центрі,міста так щоб усі бачили.Я думаю що 10 потім закаже !

    20 вересня 2016, 20:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися