«Правий сектор» зайняв нові позиції під Дебальцевим — волонтер
Україна

«Правий сектор» зайняв нові позиції під Дебальцевим — волонтер

1 листопада 2016, 10:25
0
0
Сподобалось?
0

Бійці «Правого сектора» зайнялися обладнанням нових позицій в районі населеного пункту Дебальцеве, яке президент України Петро Порошенко прагне звільнити від бойовиків, - повідомляє «Преса України».

Про нові позиції «ПС» біля населеного пункту Дебальцеве повідомила волонтер Олена Любинецька, що називає себе «відьмою в ЗСУ».

«Десь під Дебальцевим... Новосілля...», - коротко повідомила вона, надавши фото.

На знімках видно, що виритий і укріплений дерев'яною огорожею вже один окоп. Також «правосєки» вивантажили деяку зброю. При цьому невідомо, як довго вони пробудуть на новій позиції. Інша волонтер Юлія Смирнова уточнила тільки, що це «вовки Подолянина», очевидно, маючи на увазі підрозділ, яким командує «Подолянин».

Нагадаємо, на демілітаризації району Дебальцевого наполягає президент України Петро Порошенко. Він піднімав це питання на переговорах про дорожню карту за участю «нормандської четвірки» в Берліні, про що розповів пізніше українським журналістам. 

«У нас є 4 наступних зони, де повинен відбутися режим розведення. І однією з чотирьох зон, я це чітко заявив під час зустрічі в нормандському форматі, має бути Дебальцеве», - сказав глава держави.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися