Кіндер розповів, яку роль відіграв Ковель під час Майдану. ВІДЕО
Україна

Кіндер розповів, яку роль відіграв Ковель під час Майдану. ВІДЕО

6 грудня 2016, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

На переконання мера міста залізничників Олега Кіндера Ковель відіграв ключову роль під час подій Майдану (Революції Гідності). 

- Коли в Луцьку події Майдану проходили в іншому спрямуванні, то Ковель представляв Волинь у столиці на Майдані. Саме волинська палатка стояла позаду сцени. Саме від Волині був серкретар минулої каденції Ковельської міської ради Михайло Олександрович Гетьман. Він був куратором всієї Волині і все, що відбувалося, – розповів Олег Олексійович.

https://www.youtube.com/watch?v=2-GBb1cHZd0

Зауважимо, до Дня Незалежності у центральному парку Ковеля відкрили пам’ятник «Борцям за волю України». Цікаво, що на цьому місці 19 серпня 1990 року вперше підняли синьо-жовтий стяг, у 1997 році встановлено символічний камінь, на якому ковельчани закарбували напис, що саме тут постане пам’ятник «Борцям за волю України».

– Тільки з четвертого разу вдалося погодити, яким має бути пам’ятник, – розповідає заступник міського голови Ігор Прокопів. – Монумент придбали за кошти благодійної організації, а благоустрій здійснили за кошти місцевого бюджету.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися