Почнуть стежити за усіма українцями
Україна

Почнуть стежити за усіма українцями

20 грудня 2016, 15:11
0
0
Сподобалось?
0

Федеральне агентство у справах національностей пропонує розробити заходи щодо суворого обліку людей, які прибувають на територію Криму з України, пише ТАСС.

"При формуванні міграційного режиму в Криму слід враховувати його стратегічно важливе положення, а також конфліктні стосунки з сусідньою Україною. Через зростання загрози терактів українських диверсійних груп у Криму. У зв'язку з цим очевидна необхідність розробки заходів щодо максимально суворого обліку осіб, які прибувають на територію Криму з України та контролю за їх перебуванням на півострові" - заявив заступник начальника управління моніторингу, аналізу і прогнозу агентства Андрій Комісаров.

До 1 червня 2017 року мають визначити федеральний орган виконавчої влади, що буде здійснювати функцію регулювання в сфері соціальної адаптації і інтеграції мігрантів.

"Крім того, до 1 вересня 2017 року розробити проект федерального закону, який встановлює правові, організаційні та економічні засади соціальної та культурної адаптації іноземних громадян в РФ і їх інтеграції в російське суспільство", - резюмував Комісарів

Українців та мусульман, які проживають на території анексованого Кримського півострова, масово затримує окупаційна адміністрація. Так, 15 грудня на ринку "Привоз", що в Симферополі, проводять рейд проти українців, мусульман та осіб не слов'янської зовнішності.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися