Україна

Двоє військових потрапило в полон та двох поранено

27 грудня 2016, 14:23
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу в зоні АТО двоє українських військових потрапили в полон.Вони заблукали в районі Бахмутськой траси.Крім цього в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців були поранені. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За минулу добу в результаті бойових дій загинули українських військовослужбовців не було, двоє наших бійців були поранені. Крім того, двоє наших військовослужбовців потрапили в полон, заблукавши біля Бахмутськой траси, - повідомив Мотузянік.

Обстріли були на маріупольському напрямі противник пустив в хід танки, які тричі відкривали вогонь по Широкино. Зафіксовані обстріли з 122-мм артилерії і озброєння БМП. Талаковка і Широкино потрапили під вогонь мінометів різних калібрів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог наносив удари по Широкино, Мар'їнці, Павлопіль і Водяному.

Щоб зберегти життя, наші захисники змушені були відкрити вогонь у відповідь в районі Широкино. На донецькому напрямку з мінометів противник стріляв по Луганському. Авдіївка, Дослідне, Південне, Зайцеве і Луганське піддалися обстрілу з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На луганському напрямку з гранатометів били по Станиці Луганській.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися