Колишній мільйонер 24 роки живе на безлюдному остров
Україна

Колишній мільйонер 24 роки живе на безлюдному остров

19 лютого 2017, 22:42
0
0
Сподобалось?
0

24 роки тому автралійский бізнесмен Девід Ґлешін залишив життя в цивілізації для того, щоб переїхати на безлюдний острів.

Колись Девід Глешін жив у Сіднеї, працював брокером і добре заробляв, але в 1987 році він втратив величезну суму на падінні біржового індексу. У 1993 році разом з подругою і дитиною чоловік орендував маленький безлюдний острів на узбережжі Австралії. Його близькі незабаром повернулися в цивілізацію, а Ґлешін залишився. За 20 років він пристосувався до життя на острові, влаштував собі будинок з форпосту часів Другої світової і живе зовсім один: єдиний його компаньйон - собака Квазі.

Глешін орендував третину острова площею 1,53 гектара на 43 роки.

Завдяки сонячним батареям на даху будинку у острів'янина є електрика, він виходить в інтернет, працює на біржі і може закуповувати на материку все необхідне: їхати туди годину на човні. Але чоловік робить ці поїздки нечасто: на острові він збирає кокоси, ловить рибу і крабів, а ще сам вирощує фрукти і овочі і робить пиво. Життя в безлюдному місці навчила його нехитрим навичкам виживання: "Якщо цього не навчишся, помреш тут досить скоро".

Ґлешін каже, що йому буває самотньо: "Залишається сподіватися, що на берег викине якусь русалку". Іноді його відвідують яхтсмени, плавці на байдарках і фермери. Одного разу на його острові пришвартувався яхта Рассела Кроу.

Чотири роки тому сучасний Робінзон прославився на весь світ, розмістивши на сайтах знайомств кілька оголошень про пошук "дівчини-П'ятниці", яка б оселилася разом з ним. Він навіть сфотографував свій манекен, щоб показати, в якому жахливому він станы, але компаньйонку так і не знайшов: "Нічого не вийшло. У мене тут якийсь час пожила дівчина з Італії, але вона говорила про вільні стосунки, і я не знаю, що це було. Я думав, це означає, що у нас немає секретів один від одного ".

Колишній брокер як і раніше любить біржу. Він не скаржиться на своє нинішнє становище: "Було необачно заходити так далеко. Мені не вистачило розуму побачити, що насувається катастрофа. Я не зробив те, що повинен був, і пішов на дно разом з кораблем".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися