США виділили Україні $54 мільйони на реформи
Україна

США виділили Україні $54 мільйони на реформи

16 березня 2017, 09:11
0
0
Сподобалось?
0

Посол США в Україні зазначила, що фінансова допомога піде на боротьбу з корупцією, розвиток демократії та економіки. Уряд США виділив 54 мільйони доларів на додаткову допомогу Україні, повідомляє Голос Америки.

Зазначається, що міжурядовий договір підписали перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів і директор місії агентства США з міжнародного розвитку Сьюзен Фріц.Транш буде спрямовано на проведення реформ в Україні.

"Згідно з цими угодами, Україні буде додатково виділено 54 мільйони доларів на підтримку критично важливих реформ. Гроші підуть на боротьбу з корупцією, економічні перетворення і розвиток демократії. Я переконана, що ця додаткова допомога ще на один крок наблизить український народ до того рівня добробуту демократії, до якого він прагне і якого він заслуговує", - зазначила посол США в Україні Марі Йованович.

Кубів додав, що гроші повинні піти на три напрямки: енергетичну сферу, дотримання норм верховенства права та "найважливіший - підзвітність уряду України громадянам України".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися