Від завтра знову чекаємо на... сніг
Україна

Від завтра знову чекаємо на... сніг

24 березня 2017, 22:11
0
1
Сподобалось?
1

У суботу та неділю – 25, 26 березня – в Україні очікується суттєве похолодання, яке також принесе з собою опади майже по всій території країни. Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

Так, за її словами, в суботу буде без особливих опадів, лише на Донеччині, Луганщині — дощ, а на Харківщині навіть мокрий сніг.

«А ось у неділю — геть погода ніяка. Дощі, хмари та місцями мокрий сніг. Цю негоду принесе циклон, який зараз, такий ще ніби скромник, тулиться до берегів Гренландії. Але головна синоптична новина для вихідних — в Україну насувається серйозне похолодання», — зазначила синоптик.

Діденко відзначає, що у ніч з суботи на неділю очікується поступове зниження до 4 тепла — 2 морозу, а вдень, 26 березня, буде в межах 3−9 градусів тепла, на Закарпатті та крайньому півдні до 9−12 градусів тепла.

У Києві в суботу вдень буде +5+7, проте без опадів. У неділю в столиці дощ, можливий мокрий сніг, вночі до нуля, вдень +5+6 градусів.

«Різке похолодання може спричинити спазмові явища, а тому — мігрені та загострення хронічних недуг, застуди та просто похмурий настрій. Не піддавайтеся. Все це тимчасове. Потепління прийде 28−30 березня», — додала Діденко.

Джерело: Високий замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися