Новим «головою» «ЛНР» став зрадник з СБУ
Україна

Новим «головою» «ЛНР» став зрадник з СБУ

25 листопада 2017, 03:39
0
0
Сподобалось?
0

Вчора завершилася гаряча фаза перевороту в «ЛНР». Як відомо, напередодні «президент» Ігор Плотницький, якого фактично «злили» російські покровителі, втік у Москву. Вчора ж сепаратистський інформаційний ресурс розповсюдив низку заяв ватажків «Луганської народної республіки». Так «голова» «народної ради «ЛНР» Володимир Дегтяренко повідомив, що Ігор Плотницький подав заяву про відставку.

Також слово взяв Леонід Пасечнік, «міністр держбезпеки «ЛНР». Він також розповів про відставку керівника «республіки», мовляв далися взнаки численні бойові поранення та важка контузія. Натомість Пасечнік заявив, що нібито саме його Ігор Плотницький, призначив в.о. керівника «ЛНР». При цьому текс своєї промови чоловік читав з папірця. Заяви про звільнення та наказ про призначення не демонструвався.

Також не було оприлюднено ніякого звернення від самого Ігоря Плотницького.

Леонід Пасечнік – екс-полковник СБУ, який очолював відділ по боротьбі з контрабандою на Луганщині. У 2014 році він зрадив присязі й перейшов на бік колаборантів.

У Пасечніка були натягнуті стосунки з Плотницьким. Тож він підтримав відстороненого «міністра МВС «ЛНР» Ігоря Корнета під час перевороту. «Поліція» та «служба безпеки» «ЛНР» діяли спільно під час відсторонення від влади Плотницького.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися