Пес Хан кинувся на міну і загинув, рятуючи п’ятьох добровольців
Україна

Пес Хан кинувся на міну і загинув, рятуючи п’ятьох добровольців

28 грудня 2017, 15:04
0
2
Сподобалось?
2

Ця історія два роки тому сколихнула всю Україну: у зоні АТО жертовно на міну кинувся… собака. Вірний чотирилапий друг добровольців батальйону «Торнадо» на кличку Хан пожертвував собою, аби врятувати життя п’ятьом бійцям. Його подвиг вони досі пам’ятають.

Хан уже не перший місяць разом з військовими служив у зоні бойових дій на Донбасі. З хлопцями їв та спав, проривався у бік ворога, а коли треба було, відступав. Розумів людей з півслова. Тож бійці вирішили припасувати йому свою форму. Цей легендарний знімок, зроблений на фронті, красномовно свідчить, ким вважали хлопці Хана – своїм найвідданішим бойовим побратимом.

Зі скількох небезпечних ситуацій вдалося їм вибратися живими завдяки своєму вірному чотирилапому другові! Й коли знову бійцям загрожувала небезпека, на порятунок прибіг Хан. Він… ліг на міну, щоб врятувати життя п’ятьом військовим. А сам загинув. Коли повідомлення про це облетіло соцмережі, під ним з’явився коментар: «Він не зрадив. На відміну від тисяч покидьків з Криму і Донбасу».

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися