Горе-матір розповіла, чому викинула тіло 3-річного сина у валізі
Україна

Горе-матір розповіла, чому викинула тіло 3-річного сина у валізі

5 серпня 2019, 20:13
0
0
Сподобалось?
0

Завдяки пильності пасажирів одного з рейсових автобусів на території Хмельниччини у п'ятницю, 2 серпня 2019 року, затримали жінку, яку місяць розшукувала Національна поліція. Це - 22-річна Ганна Пилявська, яка залишила мертвого сина у валізі в кущах поблизу гіпермаркету "Метро" на околиці Чернівців.

Наразі з участю матері проводяться необхідні слідчі дії.

"З приводу обставин події вона пояснила, що увечері 25 червня її трирічній дитині раптово стало погано, підвищилась температура. Вона на свій розсуд дала необхідні ліки для зниження температури та лягла з дитиною спати. А коли після опівночі прокинулась, то у дитини уже почались судоми. Коли вона почала шукати необхідні ліки і знову повернулась до дитини, то хлопчик уже був мертвий. Боячись за те, що її звинуватять у неналежному догляді, вона помістила у валізу тіло сина та вивезла подалі від свого місця проживання. А сама втекла і переховувалась більше місяця", - розповів заступник начальника Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області - начальник відділу Дем'ян Голянський.

Ці показання будуть перевірені слідчим шляхом у ході подальшого розслідування та буде надана належна правова оцінка діям вказаної особи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися