Відповідь терористам — понад двадцять бойовиків знищили за вчорашній вечір та ніч
Україна

Відповідь терористам — понад двадцять бойовиків знищили за вчорашній вечір та ніч

23 травня 2014, 13:02
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу українські силовики провели ряд вдалих операцій, зокрема, не допустили чергової спроби прориву кільця оточення АТО на півночі і ліквідували загін терористів поблизу Рубіжного. Про це повідомив в Facebook член оперативної групи по інформуванню АТО, підполковник Владислав Селезньов.

За його словами, йдеться про банду бойовиків з Луганська, російських найманців, які останнім часом дислокувалися в Антрациті.

Втрати бойовиків під час бою складають до 20 убитими і близько 30 поранених. За інформацією джерел Селезньова, морги Лисичанська і Сєвєродонецька забиті трупами бандитів.

«На жаль, українська армія зазнала втрат. Під час операції загинули двоє і поранені 7 українських військовослужбовців», - повідомив Селезньов.

Також вночі терористи продовжували спроби прориву з кільця оточення в районі проведення АТО. Так, близько півночі із стрілецької зброї був обстріляний блок пост на перехресті доріг бойовики обстрілювали позиції з мінометів. У відповідь українські силовики застосували вогонь із стрілецької зброї і БТР-80, що змусило нападаючих відступити і зазнати втрат. Втрат серед українських військовослужбовців тут немає.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися