Обстріл військових під Зеленнопіллям здійснила російська армія з комплексу «Торнадо»
Україна

Обстріл військових під Зеленнопіллям здійснила російська армія з комплексу «Торнадо»

15 липня 2014, 17:57
0
0
Сподобалось?
0

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Михайло Коваль підтвердив, що під Зеленопіллям терористи обстрілювали українських бійців з російських систем залпового вогню «Торнадо». Про це він сказав в прямому ефірі «Свободи слова» на ICTV у понеділок, 14 липня, повідомляє «УНІАН». «Щодо нещодавніх подій в районі Зеленопілля. Ми, військові експерти, чітко бачимо, що стріляли не з установки «Град». А стріляли швидше з установки «Торнадо». Тому що всі ураження нашої техніки, всі ті моменти, які ми бачимо на знімках, підказують, що це саме ті реактивні снаряди, які застосовуються саме цією системою», - сказав Коваль.

Про обстріл з «Торнадо» під Зеленопіллям 13 липня повідомив журналіст телеканалу «Інтер» Роман Бочкала. За його словами, коли «Град» може вести вогонь на відстані 20 км, то «Торнадо» - на відстані 90 км. Це може означати, що з систем «Торнадо» стріляли з території РФ. В результаті обстрілу під Зеленопіллям загинули 19 українських воїнів.

За своїми технічними характеристиками «Торнадо» в рази перевищує «Град». Новітній російський комплекс, який почали постачати в армію РФ у 2012-2013 роках набагато точніший. Також, на відміну від «Градів», «Торнадо» здатен уражувати важку техніку.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися