Оприлюднили докази отримання терористами ЗРК «Бук» з російським екіпажем
Україна

Оприлюднили докази отримання терористами ЗРК «Бук» з російським екіпажем

18 липня 2014, 21:57
0
0
Сподобалось?
0

Голова СБУ Валентин Наливайченко на брифінгу оприлюднив докази того, що терористи отримали із Росії зенітно-ракетний комплекс «Бук-М» разом із екіпажем, що підтверджується перехопленими розмовами терористів.

«Кримінальне провадження за фактом збиття авіалайнера, що мало місце над територією України, розпочате слідчим управлінням СБУ за статтею «Терористичний акт». Пасажирський авіалайнер був збитий ракетою із ЗРК «Бук-М», що разом з екіпажем був переправлений з території Росії. Цьому є докази», - сказав Наливайченко.

Він наголосив, що Служба безпеки України має намір домагатися ідентифікації екіпажу зенітно-ракетного комплексу, яким був збитий цивільний малайзійський лайнер.

«Для нас зараз найголовніше встановити, в тому числі через міжнародні інституції (під час заслуховування на спеціальних засіданнях і в ООН, і в ОБСЄ), від російської сторони отримати прізвища всіх трьох членів екіпажу - російських військовослужбовців - які безпосередньо управляли ЗРК «Бук-М» і які безпосередньо натиснули на гашетку і запустили ракету проти мирного пасажирського літака», - заявив Наливайченко.

https://www.youtube.com/watch?v=YgdqdklrqDA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися